hotelek,szállás,wellness, wellness hotel, kupon
24 szállás a mai választékban

Stop Panzió - Debrecen, Magyarország

3 napos pihenés Debrecenben Aquaticum fürdőbelépővel!

-36%
Ez az ajánlat elkelt
 • Időtartam az alapcsomagban
  3 nap / 2 éjszaka
 • Felnőtt vendégek száma
  2 vendég
 • Ellátás az alapcsomagban
  reggeli
 • Szolgáltatások a csomagban
  park / kert, parkoló, programszervezés, wifi
 • További szolgáltatások a csomagban
  * egésznapos fürdőbelépő csaknem 9.000Ft értékben az Aquaticum Élményfürdőbe korlátlan szaunahasználattal 2 vendég részére 1 alkalommal
  *Az egész komplexum valamennyi vendéglátó egységeiben 15% kedvezmény étel– és italfogyasztás esetén a kártyatulajdonos és vele érkező vendégei (max. 5 fő) részére (a Termál & Wellness rész Drinkbárjában és Natura éttermében, a Mediterrán Élményfürdő éttermében)
  *15% kedvezmény a kezelés/kezelések árából az Aquaticum Wellness Szigetén történő, bármilyen hagyományos masszázs (frissítő masszázs, frissítő talpmasszázs, kényeztető talpmasszázs, aroma olajos masszázs) vásárlása esetén
  * Ünnepnapokon, hétvégén, főszezonban is felhasználható! (kivéve aug. 20.)
 • Kupon beválthatósága / lejárata
  Vásárlástól számított egy éven belül

Az azonnali áras csomaghoz tetszés szerint
vásárolható kiegészítő szolgáltatások

Ebből az ajánlatból azonnali áron egyszerre többet is vásárolhat.

Stop Panzió

Debrecen, Magyarország

A Stop Panzió a -kálvinista Rómának-  is nevezett Debrecen központjában, csendes nyugodt környezetben várja pihenni vágyó vendégeit.
Debrecen Magyarország második legnagyobb városa, Kelet-Magyarország kultúrális, tudományos és kereskedelmi központja. A város jelképévé vált az ország legnagyobb hazai református egyházi épülete, a Nagytemplom.

A panzió szolgáltatásai:
* nem dohányzó szobák *  erkélyes és parkra néző szobák * érték-és csomagmegörző *programszervezés * taxirendelés * drinkbár * söröző, borozó, kávézó, * 24 órás portaszolgálat * internet csatlakozás minden szobában * mosoda * pénzváltás  * saját parkoló. Beszélt idegen nyelvek: angol, német, orosz

Szolgáltatások a közelben:

* étterem * cukrászda * ajándékbolt * kerékpárkölcsönző * gépkocsikölcsönző
* biliárd * bowling * konditerem  * éjszakai bár * játszótér * játékterem * fodrászat * kozmetika * szolárium *masszázs * szupermarket * mozi * színház * bevásárlo központ *

*A debreceni Aquaticum Mediterrán Élményfurdő, mely panziónktól mindössze 10 percre található. Ez a csodálatos vízi világ kiváló egésznapos kikapcsolódást garantál minden generáció számára.

Medencék: hullámmedence, élménymedence, gyerekmedence, bébimedence.

Élményelemek: 12 csúszda, jacuzzik, barlangfurdő, sodrofolyó, gejzír, élményösvény, mászofal, vízicsopper, dögönyözők, gomba és nyakzuhanyok.

A város és a környék nevezetességei:

*Nagytemplom * Református Kollégium *a Déri Múzeum: ahol a sok érdekes látnivaló mellett megtekinthető a híres magyar festő,Munkácsy Mihály Krisztus-trilógiája is.
*A népművészet kedvelőinek érdemes az un. Tímárházat felkeresni.
* Botanikus Kert * Állatkert * Vidámpark

*Debrecen ismert nagyrendezvényei közé tartozik a:
-Tavaszi Fesztivál -Katonazenekari Fesztiválok -a Bartók Béla Nemzetközi Kórusverseny -a Virágkarnevál, -a Jazz Napok - Nyári Színházi Esték
-a Nyári Egyetem kurzusai, melyek évről-évre egyre több látogatót vonzanak
-a Főnix-Csarnok, amely sok hazai és nemzetközi eseménynek ad otthont
-Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és a MODEM programjai és kiállításai, -Campus Fesztivál -Sörkarnevál - Borkarnevál -Őszi Fesztivál - Pulykanapok
* Cívis Korzó
*Jelentős látnivaló még a Debrecentől mindössze 35 km-re található Hortobágyi Nemzeti Park, hazánk egyik büszkesége, melynek kiemelkedő rendezvényei közé tartozik a Lovasnapok és a Hídivásár
*Kirándulások Hajdúszoboszlóra és a Vekeri és Fancsikai tavakhoz.

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad - Mindig írásban kérdezzen, ne telefonon!

Itt kérdezzen, írásban a szálláshelytől és/vagy a Gulliver Traveltől akár már a vásárlás előtt is. (szabad időpontok, érvényesség, árak, stb...)

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad!
Érdeklődését, mindig írásban tegye meg itt, ebben a Kérdezzen mezőben, NE telefonon. A szálláshely partnereinkkel, vagy irodánkkal folytatott telefonos beszélgetésekre hivatkozva nem tudunk segíteni.
Végleges foglalását a megvásárolt, vagy lefoglalózott utalványok alján található elérhetőségen kell majd leadni.

Külföldi szálláshelyre vonatkozó információkérést angol vagy német nyelven fogalmazza meg, ha nem írták ki, hogy beszélnek magyarul!

Még 1000 karakter
elküldöm

Fizetési lehetőségek:

Ebből az ajánlatból azonnali áron egyszerre többet is vásárolhat.
Ezt az ajánlatot BANKKÁRTYÁVAL is fizetheti. Visa, Maestro, MasterCard. A sikeres tranzakciót követően az utalványt azonnal letöltheti. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
BUXA: BUXA virtuális számlával rendelkezőknek. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Banki utalás: A vásárlás és a banki utalás fizetési mód választás után rögtön látni fogja az utaláshoz szükséges banki adatokat. A sikeres fizetés nyugtázását követően letöltheti az akciós utalványt.
PayPal: Akkor válassza ezt az on-line fizetési módot, ha rendelkezik PayPal virtuális számlával. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt.
Postai utánvét: Az utalvány letöltéséhez és érvényesítéséhez szükséges hitelesítő kódot utánvéttel, postázzuk Önnek. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Gulliver Travel Ajándékutalvánnyal is fizethető. Az ajándékutalvány(ok) értéke a vételárból automatikusan levonásra kerül. FIGYELEM: Ez a fizetési mód utólag nem törölhető és nem módosítható!!!

Vélemények

Stop Panzió vélemények

Copyright RoomForum
Még több látnivaló »

További ajánlataink a közelben

Ezt kérem ajándékba, ezért:

Licit történet

Ezt kérem...
Már több, mint 102.000 kedvezményes
wellness kupon talált gazdára a Gulliverről!
Köszönjük kedves Olvasóinknak,
Vásárlóinknak és Szállás Partnereinknek!
© Gulliver Office Kft.
hotelek, szállás, wellness,
wellness hotel, kupon, árverés
Eng.sz.: U-000903
Biztosító neve: Colonnade
Biztosítás kötvényszáma: 990 0000140
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757